Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок от 2 до 5 работни дни за цялата територия на страната, в зависимост от населеното място, където трябва да бъде извършена доставката, но екипа на МАКСИ МОДА ООД се опитва да достави стоката възможно най-бързо, за това има вероятност да получите поръчаната от Вас стока и преди крайния срок. Поръчки получени след 15:00ч. се обработват на следващия работен ден.

МАКСИ МОДА ООД използва услугите на куриерска фирма Speedy, всички поръчки се заплащат при получаване на пратката директно на куриера (наложен платеж). Цената на доставката ще е според тарифите на куриера.

Доставчик е фирма МАКСИ МОДА ООД, ЕИК: 203536418, със седалище гр. Стара Загора, ул. Генерал Столетов 42. Всички възникнали въпроси след получаване на пратката да се отнасят към доставчика. Всяка пратка се доставя с безплатната опция "Отвори преди да платиш". Така имате пълната сигурност, че ще заплатите точно за това, което сте поръчали. Информация за най-близкия до Вас офис на    може да получите като кликнете върху логото на куриера.

МАКСИ МОДА ООД предлага и доставка на продуктите от сайта и в чужбина, като в този случай използва Български пощи и срока за доставка зависи от страната, в която се намира получателя. Ако желаете да поръчате продукт за чужбина, моля да се свържете с нас чрез контактната форма или по телефон за уточняване на подробностите.

При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката, заплаща наложения платеж и е на посочения от клиента адрес.

В случай, че Клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката, МАКСИ МОДА ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. При ново желание да закупи същата стока, клиента трябва да направи нова поръчка и времето за доставка започва да тече наново.

С уважение,