ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 дни, считано от деня на получаването й. В този случай, клиентът трябва да върне стоката в запазената оригинална опаковка, с ненарушена цялост на продукта, без да е пран и без видими следи от използване, в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП. При неизпълнение на тези условия МАКСИ МОДА ООД запазва правото си да не приеме върнатата стока и съответно да не възстанови стойността на закупените продукти от Клиента. Клиентът е длъжен да уведоми МАКСИ МОДА ООД за желанието си да върне стоката / стоките с електронно писмо на е-майл: [email protected] и да върне продукта/ите НЕРАЗОПАКОВАН/И на долупосочения адрес като доставните разходите остават за сметка на клиента. Продукти ушити по индивидуален размер не подлежат на връщане.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Продуктите могат да бъдат върнати до:

Офис на Speedy – 144 СТАРА ЗАГОРА - СВ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ № 46 за МАКСИ МОДА ООД, телефон 0879000552

КЛИЕНТА ТРЯБВА ДА ОСТАВИ БЕЛЕЖКА СЪДЪРЖАЩА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВЪРНАТАТА ПРАТКА:

  • Име, фамилия и телефон за връзка с Вас
  • Номер на поръчката Ви (ако го знаете)
  • Желан размер ако продукта е за подмяна
  • Банкова сметка (IBAN) на клиента (ако продукта е за възстановяване на сумата).
  • В случай, че клиента е ползвал безплатна доставка, при възстановяване на сумата тя се приспада.

ПРОЦЕДУРА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ВЪРНАТ ПРОДУКТ

а) След получаването на продукта/продуктите на указания по-горе адрес за връщане и правила за връщане, служител на МАКСИ МОДА ООД инспектира продукта/продуктите за тяхната цялост и ненарушен търговски оригинален вид, както и че нямат следи от използване или пране. В случай на нарушения МАКСИ МОДА ООД уведомява клиента и запазва правото си да не възстанови заплатената сума, като връща продуктите обратно на адреса, от който са били доставени за сметка на клиента.

б) Връщането на платената от клиента цена на върната стока се извършва в рамките на 7 работни дни от получаването и след инспектирането на върнатия продукт/-и. Сумата не включва заплатените от клиента такса за наложен платеж и транспорт. Плащането се извършва само по банков път.

в) След извършване на плащането, МАКСИ МОДА ООД уведомява клиента за него с електронно писмо на посочената от клиента електронна поща или по телефон като в допълнение прилага и електронно копие от платежния документ.

г) Транспортните разходи по замяна или връщане на продукт/-и са за сметка на клиента.

ПОВРЕДИ И ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ

В случаите на установен фабричен дефект преди 14-я календарен ден от датата на получаването, МАКСИ МОДА ООД се ангажира да извърши ремонт или да подмени продукта с доказани фабрични дефекти и правилна експлоатация при следните условия:

а) Ремонт и/или замяна са възможни до 14 календарни дни от датата на получаването на продукта.

б) За фабрични дефекти НЕ СЕ приемат следните случаи, освен ако клиентът не е уведомил МАКСИ МОДА ООД писмено на ел.поща [email protected] не по-късно от 48 часа считано от деня и часа на получаването :

Скъсан, пробит, разпран, изгорен или лекьосан продукт.

Наличие на следи от механични манипулации и какъвто и да било друг тип интервенция.

Наличие и следи от опит/-и на клиента да отстрани самостоятелно дефект.

Демонтирани елементи без значение от вида и типа им.

За да изпратите продукт за ремонт или подмяна, то той трябва да НЕ попада в описаните в буква „Б” хипотези. Трябва да уведомите МАКСИ МОДА ООД по телефон или с електронно писмо на [email protected] като в съобщението си посочите:

Описание на дефекта

Вашето име и телефон

От своя страна МАКСИ МОДА ООД се ангажира да Ви отговори в рамките на 2 работни дни след получаването на Вашето съобщение и да ремонтира или подмени продукта Ви до 14 работни дни, считано от датата на получаването.

Всички транспортни разходи по изпращането и получаването на продукта са за сметка на клиента с изключение на случаите, когато продукта има фабрични дефекти. Във този случай, разходите по транспортирането на продукта се поемат и са за сметка на МАКСИ МОДА ООД.

Гореописаните условия за "ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА" са валидни за фирма МАКСИ МОДА ООД, ЕИК:203536418, с адрес гр.Стара Загора, ул. Генерал Столетов 42.

С уважение,